Untuk artikel ini, kami akan menyediakan peluang untuk sedikit maklumat tentang apa-apa jenis sabung ayam persaingan. Sabung ayam pisau mempunyai pelbagai jenis bidang, sama dengan sabung ayam lain.

Ayam persaingan dari Filipina adalah sejenis ayam yang jauh ia digunakan dalam perjuangan Sabong itu. Dikenali di Indonesia dengan pisau atau Tajen sabung ayam di Bali rasa.

Terdapat banyak teknik pisau pertempuran injap darah yang berbeda dan tanda-tanda yang berbeda, juga. Terdapat beberapa pisau sabung ayam darah ayam di Filipina sering ditunjukkan bersetentangan sabung ayam dalam talian.

a pisau sabung ayam pada jenis sabung ayam:

  1. Ayam Sweater

Ayam sweater adalah sejenis ayam yang sering digunakan dalam ayam sabung pisau pertempuran. Hendaklah menandatangani bahawa musim bunga di ekor dan merah dada dan kaki dan paruh kuning.

Ayam sweater perjuangan di udara Stomp yang mempunyai yang sama juga dengan apa-apa jenis ayam. Tetapi jenis ayam mempunyai kelebihan sendiri, dan menyerang apabila mereka berjuang di kawasan luar bandar dengan penghantaran sangat cepat dan permainan pitching.

  1. Sabung ayam Chocolate Red

Dengan sikap yang lebih mantap, gebu anggur hitam dan merah. Mempunyai mata hitam. Ini jenis pengedaran adalah sangat popular dengan seksyen teknoik dengan cepat.

Kini berkahwin banyak merah-coklat ayam kepada jenis ayam memudahkan Asselin dan lain-lain. ayam melintasi mangsa berjuang teknik dan dengan itu lebih cenderung untuk menyerang.

  1. Sabung Ayam Warna Lemon

ayam ayam lemon memberi laluan ini sejenis lintasan ayam Duke Hulsey dan Claret Butcher. Satu jenis adalah jenis lemon Legend 84 di kelihatan Paeng Araneta langsungoleh dan setakat ini ia masih di tangan alkana dalam aduan terhadap ayam.

Ayam lemon sifat diskret teknik pertempuran seperti teknik-teknik serangan menetapkan masa yang cukup dengan serangan maut. Ia telah ciri-ciri seperti kaki ayam warna kuning dan hijau, sikat lurus merah rambut atau labu.

  1. Sabung Ayam Claret

Ayam Claret merupakan salah satu jenis asal pisau sabung ayam perjudian. Ia Gitam dada rambut lurus rambut dicelup dan badan diapit dengan bulu putih yang kecil dan ekor merah dan kaki putih. Claret mempunyai kegemaran dalam pertandingan kelajuan dan kepintaran serta pergerakan udara lompotannya tinggi adalah sangat cepat dan agresif.

  1. Sabung Ayam White Hackle

Semakin agresif ciri-ciri jenis ini ayam rambut lurus, mata merah dan 90% kombinasi warna kot kuning. Ayam kelajuan semula jadi mempunyai, hits cukup keras dengan rintangan yang kuat.

Darah ayam tidak seperti kaum lain yang dipanggil Amerika Permainan Fowl. Kembali ayam kepala adalah satu contoh ayam Asia. anak ayam ini mempunyai bulu hitam dengan struktur bulu kaki mata kuning dan putih, merah atau kuning pucat. Ayam begitu pintar, mempunyai untuk mengelakkan naluri semula jadi, termasuk ayam sabung pejuang berdebar-debar cepat dan agresif.

Ia mempunyai bulu putih kelabu biasa atau pucat tekak kuning, dada berbulu biasanya lurus dan hitam atau kelabu. Pergerakan kecemerlangan ayam serangan agresif kelabu dan meniup keras.

Albany mempunyai merah berus rambut dada ayam dengan halia atau hitam garis merah jelas. Ini jenis ayam sedang menunggu dengan bijak dalam memerangi serangan baru, bertindak balas pertama dengan tindak balas serangan yang cepat.